Lurad!

I mer än 2 månader har jag ljugit för min blivande. Lurat och undanhållit sanningen. Allt för att han ska få en sån stor överaskning som möjligt på sin svensexa. De flesta av hans vänner befinner sig i Stockholmstrakten så den enda lösningen var att försöka få M att stanna kvar i Stockholm en helg. O de enda som kunde få honom att stanna kvar i Stockholm (utan att avslöja svensexan) var att jag skulle komma upp och hälsa på. Så har det varit nu i flera månader. M har trott att jag skulle komma upp, men icke! O som han blev lurad. Där stod han på perongen och väntade på mig, istället kom Leo. Vilket sammanträffande hade M tänk, de börjar prata och sen ber Leo M att följa med. M hade då sagt "nä men jag ska möta Sofie, hon kommer med tåget", fniss.

"Vad ska du göra den helgen M ska på svensexa" hade syster frågat. Ingenting hade hon fått till svar och vi bestämde att hon skulle komma ner till Malmö för lite pyssel med hårblomman till bröllopet. Syster kom och knackade på, samma morgon när jag "var uppe i sthlm". 3 sekunder senare knackade det på dörren igen, och min möhippa var i full gång!

DUBBELLURAD!
Toka som snodde mig!!Fler bilder kommer!

Bästa iphone fodralet..

...hittade jag på Åhlens. Märket heter Wera och fodralet kostade 199 kr. Det är helt tokigt snyggt och är i skinn. De täcker hela telefonen vilket är riktigt nice för en som jag som ibland kan blir lite smått stressad ibland när de ringer och snabbt ska försöka svara... o så slinter telefonen. DÅ är de bra att hela är täckt i skinn ;)

En höstpromis

Ibland måste man gå iväg med all källsortering. Frågan är om inte allt sköljande av plastbyttor äter upp miljövinsten på återvinningen. Men de tror jag inte, o så länge ingen bevisar att det INTE lönar sig att sortera så fortsätter jag gladeligen. Är uppväxt med att sortera, så att slänga en hårdplastbytta eller konservburk i soporna skulle kännas rent brottsligt. Så, sorterar du inte idag. Börja genast! Det är du minsta du kan göra för miljön.
Topparna är tomma.....
.....o här ligger allt....
En förvånad pumpa..haha
Njae... vintern har inte riktigt kommit ännu. Helt galet att rosorna knoppar fortfarande och prästkragarna blommar för fullt. Det är ju mitten på november!!! Helt galet, miljön är i uppror, börja sortera!! ;)På vardagsmornarna..

...äter jag min favvomüsli, det är Risenta som gjort den och det är med nötter och bär i, o puffade dinkelflingor som smakar som osockrade kalaspuffar. Müslin är osötad vilket passar en gottegris som jag (får i mig så mycket annat socker av allt gottis som man stoppar i sig). Om man vill ha de lite sötare så strö över granatäpple. Ett granatäppple håller mer än väl i kylen hela veckan (delad det till små rubiner och har det sedan i en plastbytta).


Outfit

Min favvo blus just nu (o troligtvis ett tag framöver). Den ser blåare ut än i verkligeheten då den snarare är smaragdgrön. Älskar den färgen, eller alla sorters gröna nyanser. Blusen är från H&M.

Äntligen en kryddhylla!

Mitt hjärta har byggt en kryddhylla till vårt eländiga skåp ovanför fläkten. Egentligen kanske man skulle byggt in fläktröret och haft kryddhyllan framför, det hade nog varit så mycket snyggare, men då hade jag tappat jättemycket utrymme för andra kryddor, som faktiskt inte får plats i hyllan, och oljeflaskor och sånt staffs. Detta blev toppen. O så bytte vi ut fläktröret också, så det ser lite modernare ut ;)

Så här såg det ut innan...Kryddorna var i ögonhöjd, vilket gjorde de ganska jobbigt och hitta den 5:de kryddan längd bak...

O så här blev det! Barabambambam....
Lördagsmiddagen, massa gottis!

Har aldrig köpt detta innan men i lördags hände de ;)

Kalventrecote! Den var sååååå god.


RSS 2.0