I huvudet just nu...

Nu har de snurrat igång rejält. Planering i full gång. Hindersprövning är beställt och har anlänt från skatteverket. Vi blev godkända vilket var tur. Lite läskigt hade de varit att uttäcka att man kanske är släkt! ;)
Det är bara ca 15 dagar kvar till osa och nu börjar det helt plötligt kännas verkligt. Det kanske är läge att bestämma vart alla ska sitta? Börjar bli nervös. Undrar om vi kanske måste boka om vår smekmånad...den går ju till Thailand. Men vattnet har väl sjunkit undan innan dess?

Syster ska sjunga i kyrkan. Jag är så himla glad för det, de kommer bli toppen. Jag kommer nog knappt kunna titta på henne, kommer troligtvis gråta. Kanske ska köpa vattenfast mascara, kan de vara bra?

Mamma och syster gick igenom gamla foton hemma i norrland. De hittade (nog de enda) fotografiet som finns på mig och M när vi var tillsammans en kort period (1 månad) för ca 12 år sedan. Helt fantastiskt hahahaha. Jag var 18 och M 19. Ursäkta skärpan, mamma har fotat fotografiet med mobilkameran och sen mms:at det :)


Rätt pumpa till halloween?

Bara för att jag är så tramsig...haha, hittade denna underbara pumpa på ICA idag. Har den rätt form??
Barnkalajs

Moa har ju gått och blivit 1 år! Jag säger då det, tiden bra rusar....grattis lillhjärtat!

Den gosiga maten de bjöd på! MUMS!Stolta familjen, så fina!
Tack för ett supermysigt kalajs!Kvällens underhållning

Ja shit va gott de var. Hemmakväll har så sjukt gott godis! Om jag skulle tagit alla sorter jag tycker om hade påsen vägt 2 kg. Har precis sett klart filmen "The kids are all right". Mycket bra film. Gillar man jyst drama så kan jag varmt dekomendera denna, urmysig film. Jag skrattade högt vid vissa tillfällen och grät vid andra.

Tapper blir Valle

Har minsann fått äran att bevittna ett bröllop idag. Ingen kyrklig vigseln utan borglig och de var värst va snabbt de gick. Där stod vi ute och pratade och minglade och helt plötsligt kommer brudparet ut! Fort fram med ris och bubblor. Vad vackra dom var! Imorgon åker dom till Las Vegas, fy fasen va häftigt! Massa lyckoönskningar från mig till paret Valle.
Brudparet försvann på sitt håll och vissa av oss andra gick vidare till Harrys för lite lunch. Sen vandrade vi vidare mot Malmös IP för att titta när Malmö Ldb mötte Örebro i damfotboll. O visst vann dom! Nu har det andra raka SM guldet! GRATTIS!De enda tråkiga var att längst ner i hörnan av planen stod det några samba dansare med bongotrummor och slog nästan HEEEELA matchen. Va fasen! Hade man inte huvudvärk så fick man. De tog liksom över hela skiten, och inte hörde man hejaklacken för alla bongos heller. Nästa gång vill vi slippa bongos Malmö IP!

Bröllopsfrisyr?

LÅNGT? (Då blir det uppsatt, vägrar ha långt utsläppt hår, inte min grej)KORT?! (och i så fall lockigt och med en blomma eller nått i håret....)

Gräsänka

Yepp, denna helgen har jag varit utan M. Han packade väskan och åkte med jobb till Kroatien, FUSK! En annan har lärt sig uppskatta soffan ännu mer. Ni ska bara veta allt jag hittar på i soffan; tittar på TV (självklart), stickar, äter, myser, bloggar, facebookar, målar naglarna, planerar bröllop, spelar wordfeud, shoppar O.P.I nagellack på tradera ..... ja listan kan göras lång. Vad gör du i soffan?

Har ju varit på shopping både idag och igår. Har tyvärr inte fått shoppa något som är speciellt roligt, men shoppingen i säg är ju rolig! Köpt mer smörknivar i massa olika färger från Lagerhaus (skittråkigt men ett måste, hade bara ynka två), o så rensemousse från Matas (bästa ansiktstvätten, tar bort smink direkt, också skittråkigt o shoppa), o så en ny duschpuff (den gamla gick inte ens att se att det varit en puff!!)

Nu sitter jag i soffan igen och skulle hemskt gärna mumsa på lite glass. Men frysen innehåller bara kött och grönsaker och är således tom på glass. O ute blåser de storm över Jorm så jag blir väl kvar i soffan... PUSS


long short long short long short...

A men jag kan ju inte bestämma mig. Nu är jag inte så säker om jag ska ha uppsatt hår på bröllopet i alla fall. Jag kanske ska ta o klippa av det en bra bit, locka i stora lockar ala Marilyn Monroe och bara ha en blomma i håret.... GUD va de ska vara svårt!!!

Jag gillar de korta......... *hum*


Det är så mycket nu...

...så himla mycket att jag inte ens hinner blogga. Det känns att det börjar närma sig nyårsafton och bröllop. Det kliar i fingrarna, i huvudet och i hela kroppen. Massa saker som man vill hinna med men tiden...ja den är bara en illusion. Just nu önskar jag att dygnet innehöll 34 timmar och inte 24.

Vi tog en sväng upp till Halmstad i helgen för att hälsa på pappa, Mia och barnen. Det blev som en liten minisemester med toppenväder. M hjälpte pappa och gräva ner tojahäck medans jag och Mia satt på stentrappan och drack rosévin. Efter en si så där 2 glas gick allt som en dans. Pappa och M; ser de rakt ut?? Mia och jag; Jaaaaha då! Det är spikrakt! hahahaha, så tokigt.

Kan ni hitta Emma???
Det spårade visst ur lite där på slutet då det blev utklädningsdags och snittkalas hahaha. Men sååå roligt det var, jag skrattade så jag grät.

Bonde söker fru 2012 säsong 1 avsnitt 1, haha.

En annan byfåne

O ungefär här spårar det ur totalt. Här kommer snitten. En gigantisk fläskfilé snitt på en tunn brödbit... hahaha, galet.
RSS 2.0