RHODOS!

Vilken vecka vi haft! Varmt, varmt och åter varmt. Gör vi om resan kommer vi inte åka dit i deras varmaste månad, det är en sak som är säker. Men havet var skönt, 27 grader i vattnet! Man ville inte kliva upp. Vi bodde på ett hotell som heter Sirene beach hotell som ligger 2 km söder om Rhodos stad. I skuggan var det 34 grader och i solen ca 10 grader mer. Fem dagar av sju låg vi på stranden mellan 10-17 och nej, vi brände oss inte. E man bara noga med solskyddet, som i vårt fall var 50 så går de fint. O fin färg fick vi!

Vi besökte Rhodos stad två kvällar för att strosa runt i gamla Rhodos stad och käka gottis på restaurang. Vi åkte även med en badbåt som tog oss till öskusten för 5 olika badstopp. Riktigt härligt och på vissa ställen badade vi från båten. 15 meter ner till botten och vattnet var kristallklart så du såg hela vägen ner! 
Och så åkte vi med en waterhoppers. Det var riktigt roligt. Första gången för mig att prova dyka med tuber! Riktigt roligt och riktigt nervöst men det gick fint. Var lättare än jag trott och riktigt mysigt. Det ingick två dyk i utflykten och vi var nere o snurrade på 5 meters djup. KUL!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0