Babyboom

Min kära lillasyster ska få en dotter! Det är helt fantaskiskt roligt! En liten böna, en knodd, som ligger och tar kallsupar i magen. Jag är en stolt moster och önskar att tiden kunde gå fortare! Fick reda på idag att det blir en liten flicka. Helt plötsligt blev då så påtagligt att det var ett barn som låg i magen, en människa. Har inte riktigt fattat det innan, men nu blev det så påtagligt, det är inte bara ett barn det är dessutom en tjej! Nu vet vi TVÅ saker om den lilla bönan ;)  SÅ ROLIGT! Tänk att jag ska behöva vänta till november innan jag får se henne. Herregud, om jag känner så här, hur känner då syster? Pussar i oändlighet till er och jag önskar er all lycka. 


 
 
O så söta Carolina Gynning som för några dagar sedan fick en lite Alicia! Grattis Gynning!
 
 

Funderar...på livet

 
 
 
 

Fransk manikyr i ny tappning

Det är jobbigt när det finns godis hemma och man är sjukt sugen. Då får man göra något annat och lägga tankeverksamheten på det istället och försöka glömma de där färglada bilarna i vitrinskåpet ;)
Prova att måla naglarna i ditt favvo lack, när du har målat ett (eller två) lager så målar du med ett genomskinligt lack som gör ytan matt. Finns ett skitbra lack från Essie (finns på kicks). Därefter målar du med samma färg som i början fast enbart som en rand, typ som fransk manikyr. Detta blir riktigt snyggt då det blir skiftningar i färgen enbart pga de blanka och matta, trots att det är samma färg. Här har jag provat med 4 olika färger. Mörklila (nästan svart), lilacerise, ceriserosa och brun. På den bruna drog jag en rand med guld, kände jag ville vara lite crasy ;)
 
 
 
 
 

Värsta fyndet!

På väg hem från stan och vår mastodontpromenad gick vi förbi en söt lite butik med lite allt möjligt roligt i som smycken, väskor, skor, tvålar, armband etc. Jag fick syn på ett fint läderarmband i skyltfönstret så vi gick in. Väl inne i butiken var det inte läderarmbandet som fångade min uppmärksamhet utan ett bord, en bit in i butiken som var fylld med vackra ballerinas! Jag som varit så duktig och inte köpt tokmycket skor den senaste tiden, trodde jag hade alla skor jag behövde. Men så dök dessa upp, och det var värst vad jag behövde ett par ballerinas som både var sjukt sköna (mockasinkänsla) och som var sjukt snygga på samma gång. Det är inte alltid dessa två kvar går hand i hand när de gäller skor tyvärr. Men shit vilka ballerinas! Hon hade en hel del modeller som hon reade ut. Dessa som jag hittade hade kostat 1649 kronor. De reades ut för 500 kr!!!! Helt i skinn, även
inner- och yttersulan. Märket på ballerinan heter Bloch och tillverkarna började sälja ballerinaskor redan på 1930-talet och då i form av riktiga ballerinaskor för dans. Jag är supernöjd!

Butiken heter Oscine och ligger på Erik Dahlbergsgatan 5 vid Davidhallstorg. 



















Dagens

Ibland känner jag att jag bara måste få vara ute. Igentligen behöver jag inte ha något mål, jag vill bara promenera och vara utomhus. Så var det idag, och jag lyckades lura med mig M. Vi snörade på oss löparskona och började gå...







Tagen på bar gärning i fläderblomsluktandet..




haha




Lunch intogs på fiket vid slottsparken i Malmö. Mumma




Denna underbara blomsterbutik Gouteva! Och hon som äger det är såååå trevlig! Här kan jag gå in bara för att luuuuukta på blommorna.




Åhhh dessa ljuvliga pioner!






Moheda toffel

I posten idag kom äntligen mina orangea trätofflor från Moheda som jag beställt. En arbetskamrat hade dom på fötterna en dag o jag blev kär! Så nu har jag blivit med trätoffel. O de är sjukt sköna på foten. Jag köpte dom direkt från Mohedas hemsida. Ingen fraktkostnad och priserna är lägre än om du shoppar dem på Nilsons tex. Nackdelen är att det tog nästan 3 v innan jag fick den. Nu kommer mina fötter bli riktiga sommarfötter!


Morot Yeah!

Ja jäklar nu syns man! Jag är supernöjd. Hade i o för sig önskar mig mycket mer ljusa slingor men nu blev de så här o mer ljusa slingor får det bli nästa gång :)



Nu så..

... Är det snart klart... Spännande spännande. Jag har verkligen gått bananas hos frisören. Hoppas på bra resultat haha


Dassigt

Dags för håret att få träffa frisörskan! Utväxten är på mer än 3 cm o den härliga oranga färgen är nästan borta :( Kanske ska klippa lite mer denna gång... kanske ska lägga i mer ljusa sommarslingor?

Nä nu drar jag till Pelle o Micke för lite fotboll. Heja Svergie!!!


Söndagstur

M inspekterar sin nya cykel. Nu tar vi en kvällstur för att se om den pallar trycker :)


Kryddodling, lyx på balkongen

Förra året fyllde jag den stora fyrkantiga krukan med blommor. I år blir det kryddor istället, eller örter. Våra favvos är gräslök, mynta o basilika. Gräslök är gott o klippa ner i kesella till stekt kyckling o sallad. Basilika är såååå gott i köttfärsås eller med tomater till mozzarella. O sist men inte minst, myntan... Ååhhhh va vi ska dricka mojitos i sommar o äta grekisk myntasås till grillet. Hoppas nu örterna sprider sig!!


Inte konstigt han blir tokig

Jo men så här ser det ut för det mesta. Lådan är typ alltid öppen, skor fulla golvet o saker (brukar vara fler) på skänken. Hallen är alltid rörig.

 

 


Amerikansk brunch

Dagen började på Southern kitchen på Östra förstadsgatan. Vi var sugna på brunch och bokade bord där. Ett himla mysigt ställe och maten var helt ok till priset. Amerikansk brunch med (nästan) allt vad det innebär. Restaurangen är amerikansk och ägare plus de flesta gäster är amerikanare. Samtidigt som man åt spelades det live jazz på restuarangens piano. Jag som älskar lugn jazz. Jag tror nog jag har bott i USA i mitt förra liv :)

Nu är vi på jakt efter en cykel till M. Hittade en fin svart herrcykel på blocket så vi sticker o shoppar den nu. ROLIGT!

RSS 2.0