... för det är min födelsedag trallallalaa

Sitter just nu med min man o gottar på Gustav. Födelsedagen ska för en gång skull firas. Brukar vara dålig på att fira min egen födelsedag men nu så! Vi möttes upp i stan o shoppade det sista inför jul o bestämde oss i sista stund att det nog varit mysigare o äta ute idag. Så blev det! Så nu gottar jag mig o äter avocado och räkor och dricker öl (alcofri).Livet är underbart!


v. 15

Helgen har varit helt perfekt. Så där lagom slö,man bara myser och gör det man känner för. Precis vad jag behöver just nu. Bli ompysslad och bara mysa, bästa Tove och Kari. Tack för en supermysig helg och för alla kläder!

Jag känner mig fortfarand ogravid, bortsett från en sak som har börjat lämna spår, nämnligen mitt humör! Blir ledsen för ingenting och känner mig labil. Känns som att känslorna sitter utanpå kroppen. Känner inte igen mig själv. Den personen som märker det mest är nog min man. Stackare som får stå ut med allt. Men han håller modet uppe, det märks. Han e stark mitt M.

Så här ser magen ut nu. Vi är i v. 15. Mest svullen skulle jag vilja säga. Lillgryn vill inte riktigt visa sig ännu.
 
 


 
 

Lite bilder från helgen

 
 
Denna gick och köpa i en av småbutikerna på Liseberg. Kärlekskaraff heter den! *fniss*
 
 
 
 
 
Myspys framför brasan, ser ut som jag hänger på M, haha.
 
 
 
 
 

Älskar julen!

Denna årstiden är nog den bästa, och den kortaste, tyvärr. Tiden före jul, julafton o sen nyår. Så himla mysigt. Det snöar ute, julmusik med Buble, glögg, knäck, hyacinter, lussebullar, jansson, risalamalta, familj, julgran, mys, värme... Ja listan kan göra milslång o allt är så underbart! Jag älskar det! Vi befinner oss i Göteborg o njuter av allt julpynt. Hängt på Liseberg och spanat på allt mys. Snöat har det gjort idag, allt för att spä på känslan av jul! Nu är vi hemma o ägnar oss åt ännu mera mys hahaTill Götet!

Nu är vi påväg till Göteborg för o hälsa på Tove o Kari. Äntligen! Vi ses nog inte mer än max 2ggr per år men shit så kul vi har när vi ses. Myys!För att jag bara måste få skryta!

Jag är moster till världens sötaste gullegris! Det är Jens och jag för alltid ;) Love him!
 
 
 
 
 
 
 

Vårt Lillgryn!

Jag har en bebis i magen. En bebis, en liten liten böna. Känns så sjukt overkligt men det är tydligen sant. Jag kände hur ultraljudet pressade mot nedre delen av magen och jag såg en liten liiiiiten bebis sparka och flaxa med armarna i magen, men tror ni jag förstod att det var vår? ICKE! Helt galet.

Brösten har slutat ömma, jag är piggare och allt känns som vanligt igen. Det känns som innan jag var gravid. Jag känner mig ogravid, bortsett från att jag är sjukt svullen och känner mig som en knubbsäl. Så bortsett från det är jag ogravid. Funderar på när magen ska börja växa (inte som nu,bara vara svullen). Känns overkligt.

I magen ligger i alla fall Lillgryn, det är arbetsnamnet. Vi är i vecka 14, eller 13 +5. Lillgryn är knappt 1 dm lång från huvud till rumpa och allt finlir har börjat ta plats så som ögonbryn och hårstrån på huvudet. Det växer!!

För en vecka sedan gjorde vi NUPP/Kub test. Vi valde att göra detta test av två anledningen. Den ena var att utesluta down syndrom och den andra var att få en smygtitt på vårt lilla gryn. Allt såg ut som det skulle och barnmorskan sa att vi hade ett praktexemplar haha, lät himla roligt faktiskt. Det var 1 på 20 000 att barnet hade down syndrom vilket är en väldigt låg risk. Om man är 1 på 256 uppmanar de än att gå vidare med fostervattenprov, men som sagt, 1 på 20 000 är ju fantastiskt. Här kommer bilderna från ultraljudet på Lillgryn. 
 

Här e Lillgryn snett bakifrån, man ser benet och foten ganska bra uppe till vänster

 
 
Här från sidan
 
 
 
 
Och i 3 D. Här ser man en hand till höger snett nedanför huvudet. Det som är framför kroppen och gör bilden grynig är troligtvis navelsträngen.
 
 
 
 
Här är den finaste bilden tycker jag. Här ser man hur knytet håller armen och handen framför huvudet. Vill INTE bli "fotad" haha.
 
 
 

Vi tog en bit..

Sist jag var hos frissan frågade hon mig, "ska vi toppa ditt hår eller ska vi klippa en frisyr". O en frisyr vill väl alla ha så vi klippte av en rejäl bit, och så lite uppklippt. Jag gillar det! Det blir kort och rött!

 
 
 
 

RSS 2.0