Snart Rhodos!

Om 8 h sitter vi på flyget till Rhodos! Wohooo! Resan bokades för 2 v sedan när vädret här i Sverige var som sämst, så vi kände väl en liten panik att vår semester skulle regna bort. Nu blev det ju så att sommaren faktiskt checkade in precis på första semesterdagen. Så vi hann sola och bada upp oss i en vecka inför resan. Måste nog gå o lägga mig nu.
 
 
 

Sommarkväll på ribban

En klassisk sommarkväll för oss är sittandes på cykel. Ner till ribban (ribbersborgsstranden), spela minigolf, käka mjukglas eller kulglass vilket är en kulig glass och sen bara strosa runt på stranden. LOOOOOVE!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det blir en dag på stranden...lalala

 
 
 
 
 
 

Miami ice

Detta skålade vi in semestern med! Såååå gott!

 
 
 
Tack Anna för receptet
 
 
 

Hos Nettan på bus

En helg, för några helger sen tog jag bilen upp till kusinen i Halmstad. Vi träffas alldeles för sällan. Hennes blandras kise (bengal och skogskatt tror jag) hade fått små kids så det blev en massa mys. Och denna helgen lyckades vi dessutom komma ut och clubba lite. Vi har tidigare gjort tappra försök och på 3 års tid, eller om de kanske är 4 så har vi i alla fall kommit så långt att vi har lyckats tagit oss in till stan. Väl där har vi aldrig kommit in på någon nattclub utan istället gått till pastavagnen eller MC donalds och käkat, och sen åkt hem igen hahaha. Men det är nog som de säger, förfesterna är bäst!
MEN, denna helgen lyckades vi faktiskt. Förförfest hos Nettan, sen förfest hos Cecilia och sen in till stan. Det blev Bombomroom och sen vidare in på Bond. MYCKET lyckad kväll, jag skrattade så jag grät mest hela tiden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grille på för förfesten ;)
 
 
 
På väg in till stan, nu blir det skoj!
 
 
 
I urringningen på Cecilia hittade man Bertil. Han var med oss heeeela kvällen
 
 
 
På väg hem hade vi minst lika roligt, tror däremot inte busschauffören var lika road
 
 
 
 
 

Fotoregn från midsommarafton

...som firades hos Anna och Mikael i deras hus..
 
 
 

Rosévinet råkade stelna till för mycket i frysen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
M kastar stövel hej vilt...
 
 

...o en slank han diiiit
 
 
 
Kvällen avslutades med dunder och brak. (Mikael hittade gamla nyårsraketer i garaget.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En lastbil till våra överflödiga blommor..

 
Det är så skönt att äntligen ha fått hem sin man efter 3,5 veckor som gräsänkling. Fast inatt vet jag inte, då hade jag nog gjort mycket för att slippa ha karl i sängen som han rullade runt, pustade och stonkade och pratade i sömnen. Jag var precis på väg att somna när M mumlar "vi fixar det imorgon". Vadå säger jag. "med blommorna". Vilka blommor säger jag. "De som är överflödiga". Hahaha, jag började sakta bekripa att det inte alls var  något viktigt han vill prata med mig om mitt i natten. Han ville bara prata i sömnen! Så vi fortsatte prata. Jag ställde massvis med frågor och diskussionen pågick nog i 10 min. Jag fick veta att vi hade massa överflödiga blommor i trädgården som var tvungen att forslas bort med en lastbil som min man hade hyrt. Den skulle komma dagen efter. Men jag vill inte bli av med några blommor sa jag, "men jooo alla överflödiga" fick jag till svar, "det är helt enligt min plan". Jag skrattade så jag tjöt tillslut och M blev lite putt när han sakta men säkert började vakna till liv och inse att han inte längre kunde förklara den hyrda lastbilen som skulle komma dagen efter.  Underbart!

O så helt klart dagens bästa citat kommer från Ernst Kirchsteiger när han kommenterar sin fina och fasta hemmakokta tomatsås - "Den står upp som ett monument över sin förträfflighet"


Alla överföldiga blommor i "vår trädgård" ;)

 
 

På tok för rött

Var ju hos frissen för inte så länge sedan. Tycker igentligen färgen blev liiiiite för mörk för i sommar. Hade nog kanske tänkt mig den röda färgen kanske till hösten. Trots min beskrivning till frisören att jag ville ha mer ljusa slingor än röda så tror jag inte informationen riktigt gick fram. Ibland har jag så mycket ideer för mig och vill få sagt allt väldigt snabbt så de kan faktiskt vara så att hon missförstod mig. Oavsett vilket bestämde jag för att bleka håret. Så jag köpte den biligaste skiten man kan hitta på H&M och trädde hättan över huvudet. Det blev faktiskt riktigt bra! MYCKET ljusa slinger och slingor som skiftar i lite guld och orange. Jag gillar det mycket bättre nu!
 
 
INNAN:
 
 
 
 
EFTER:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snyggoringen ju!

Jag har äntligen hittat den! Ringen som inte har en guldfärg som skavs bort. De ringar jag köpt innan har, får jag väl erkänna varit billigt skräp för guldfärgen har inte hållit. Men nu jädrans håller det! Älskar storleken, och färgen på stenen är sååååååå nice. I´m in love!
 
 
 
 
 
 
 

Det växer så de knakar

För inte så länge sedan skrev jag om kryddodlingen som planterades på balkongen. Kommer ni ihåg hur myntan såg ut då? Ganska klen faktiskt. Tre stackars strån som stack upp. Kolla in the green giant nu!!
 
 
 
 

A men va tusan

Nu får blogg.se skärpa till sig. Jag väntar och väntar och appen fungerar fortfarande inte. Tyckte det var riktigt roligt när den väl fungerade för när jag väl känner för att skriva på bloggen är jag sällan hemma, utan på något äventyr. Och det var så smidigt att bara ta upp mobilen och lägga upp ett inlägg. Men appen är trasig och blogg.se verkar inte ha några akuta planer på att fixa till den. Så tills dess blir bloggen inte lika uppdaterad som jag hoppats på.

RSS 2.0