Kycklingwraps med sting
Första gången jag åt detta var på en tjejmiddag hos Gittan. Otroligt gott! Visserligen kanske rätten är lite festlig, men jag tycker den funkar till vardags också då den går relativt snabbt att tillaga.
Endera använder man färdiggrillad kyckling eller stekar man kycklingbröst. Bitarna ska vara relativt små, som små tärningar. Blanda creme fraiche med sambal oelek och fint hackad rödlök. Smeten ska bli ljusröd. Ju mörkare röd ju starkare blir det. Vänd ner kycklingen i smeten. Klicka ut på tortillabröd och rulla sedan ihop. Lägg på ugnsplåt och strö över riven oss. Grädda på 200 grader. KLART! Glöm inte salladen till, den gör hela rätten!
Endera använder man färdiggrillad kyckling eller stekar man kycklingbröst. Bitarna ska vara relativt små, som små tärningar. Blanda creme fraiche med sambal oelek och fint hackad rödlök. Smeten ska bli ljusröd. Ju mörkare röd ju starkare blir det. Vänd ner kycklingen i smeten. Klicka ut på tortillabröd och rulla sedan ihop. Lägg på ugnsplåt och strö över riven oss. Grädda på 200 grader. KLART! Glöm inte salladen till, den gör hela rätten!
Kommentarer
Postat av: GIttan
Mmmm gott..
Hoppas allt är bra med dig tjejen.
Kram
Postat av: Sofie Maräng
Vi måste ses snart! Jag kan ta bilen till dig :)
Trackback