Kryddodling, lyx på balkongen

Förra året fyllde jag den stora fyrkantiga krukan med blommor. I år blir det kryddor istället, eller örter. Våra favvos är gräslök, mynta o basilika. Gräslök är gott o klippa ner i kesella till stekt kyckling o sallad. Basilika är såååå gott i köttfärsås eller med tomater till mozzarella. O sist men inte minst, myntan... Ååhhhh va vi ska dricka mojitos i sommar o äta grekisk myntasås till grillet. Hoppas nu örterna sprider sig!!


Kommentarer
Postat av: Tove

Vad duktig du är. Önska jag hade gröna fingrar. Du för göra tomt och löksallad med mynta och persilja som jag gjorde. supersmarrigt

2012-06-10 @ 19:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0